aerobik spinning
cardioedzés speedfitness
step-aerobik zumba
szauna alakformálás
erősítőgépek pilates
szolárium finn szauna
kondícionáló edzés

magyar english

Bank Center Fitness - Órák


Bank Center Fitness - fitness óráink - AlakformálóAlakformáló
A kb. 10 perces, egész testet átmozgató bemelegítés után a nagyobb izomcsoportokat megcélozva erősítő gyakorlatokat hajtunk végre magas ismétlésszámmal, alkalmanként különböző eszközökkel. Rendszeres edzéssel elérhetővé válik a tónusos izomzat kialakítása. Ha ezen óra keretein belül a pulzusszámot egyenletesen a maximális pulzus 60-70%-án tartjuk, akkor zsírégető alakformáló óráról beszélünk. Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk.

Bank Center Fitness - fitness óráink - ErősítőErősítő
Bemelegítés után a nagyobb izomcsoportok megdolgozása a cél, súlyzókkal vagy saját testsúllyal. A definiált izmokért és a csinos alakért.


Bank Center Fitness - fitness óráink - ZsírégetőZsírégető
Olyan közepes intenzitású aerob tréning, amelynek lényege az alap lépésekből álló folyamatos mozgás, saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal színesítve. Célja a test százalékos zsírtartalmának csökkentése. Kezdőknek és fogyni vágyóknak ajánlott!

Bank Center Fitness - fitness óráink - Step-kondiStep-kondi
Step padon végzett magas intenzitású, nem koreografált óratípus az állóképesség fejlesztésére, majd erősítő blokkokkal megdolgoztatjuk az izomcsoprtjainkat.

Bank Center Fitness - fitness óráink - Has-Láb-FarHas-Láb-Far
Belly-Botty-Leg Főként problémás területekre helyeződik a hangsúly. Cél a kritikus részeken felgyülemlett zsírréteg elégetése. Természetesen az óra intenzitása különböző eszközökkel tovább fokozható.

Bank Center Fitness - fitness óráink - Spinning !Spinning 
A Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning, melynek megalkotója Johnny G világhírũ amerikai kerékpárversenyző. Ez a mozgásforma kortól és nemtől függetlenül mindazok számára ajánlott, akik szeretik a lendületes edzéseket, és a kerékpározás nyújtotta élményeket. A Spinracing programban már a kerékpározás és az aerobik elemei ötvöződnek, hiszen az edzést egyszerũ, koreografált karmunka teszi színesebbé és hatékonyabbá.

Bank Center Fitness - fitness óráink - GerinctornaGerinctorna
A gerinctorna segíti a gerinc épségének fenntartását, tehát nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem azok megelőzésének fontos eszköze.

Bank Center Fitness - fitness óráink - Spinracing !Spinracing 
A spinracing olyan teremkerékpár edzés, mely felsőtestre vonatkozó gyakorlatokat is tartalmaz, így a teljes testet átmozgatja. A zenének nagy szerep jut, alapvetően meghatározza a gyakorlatok jellegét. A spinracingben a hangsúly a kontrollált folyamatokon van: edzés közben tudatosan irányítod a légzést, intenzitást, magát a testedet és még a tudatodat is. A Spinracing programban már a kerékpározás és az aerobik elemei ötvöződnek, hiszen az edzést egyszerű, koreografált karmunka teszi színesebbé és hatékonyabbá.

Bank Center Fitness - fitness óráink - FitballFitball
A kondicionális és koordinációs képességet egyaránt hatékonyan fejlesztő edzésrendszer, melynek eszköze a speciálisan e célok megvalósítására kifejlesztett gimnasztikai labda, a Fit Ball. Javítja a tartást, növeli a hajlékonyságot, gerinckímélő és fejleszti a core (törzs) izmokat
.

· Főoldal · Rólunk · Edzőink · Speedfitness · Órarend · Időpontfoglalás · Kapcsolat · Oldaltérkép · Terembérlés · Copyright © 2021 bcfitness.hu