aerobik spinning
cardioedzés speedfitness
step-aerobik zumba
szauna alakformálás
erősítőgépek pilates
szolárium finn szauna
kondícionáló edzés

magyar english

Bank Center Fitness - rólunk


http://bcfitness.hu//img/gallery/bcf.png

A Bank Center Fitness színvonalas átalakítás és bővítés után több mint 600nm-en várja régi és új vendégeit igényes környezetben, új szolgáltatásokkal kiegészülve a már megszokott árakon és nyitvatartással! A barátságos fogadtatásról és kiszolgálásról mosolygós recepciósaink, a megfelelő körülményekről pedig felkészült edzőink és professzionális eszközeink gondoskodnak.

 

A kellemes hangulatú és színvilágú kialakítás és szolgáltatásaink minősége biztosítja az Ön aktív kikapcsolódásának feltételeit. Bízunk benne, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a számára kedves időtöltést, legyen szó kondícionálásról vagy alakformálásról, különböző aerobik óratípusokról, spinningről, CrossCore-ról, Kettlebellről vagy zumbáról. TV készülékkel ellátott cardio gépek, valamint szolárium, manikűrös, és szauna segítik még a teljes körű fitness érzés átéléséhez kedves vendégeinket.

 

 

Az Ön igényeire szabott edzés lehetőségét egy női és egy férfi személyi edzőnk biztosítja. Amennyiben csoportos cardio-vasculáris edzésre tart igényt, a professzionális NXT Spinnerekkel felszerelt spinning termünk megfelelő helyszínül szolgál. Az aerobik szerelmeseinek 2 külön termet biztosítunk a csoportos órákon való részvételre. A vendégeink igényeinek figyelembevételével kialakított órarendünkben mindenki megtalálja a nemének, korának, aktivitási szintjének, és vágyainak megfelelő óratípust.

 

Öltözőink tágas, kényelmes készülődést tesznek lehetővé, értékmegőrzőnkben pedig a különösen értékes személyes tárgyait is biztonságban tudhatja az edzés ideje alatt is. A mozgásban megfáradt, vagy pusztán pihenni vágyó látogatóink számára finn szaunát üzemeltetünk, ahol dézsazuhany áll rendelkezésére a frissítő hűtés érdekében. A relaxáló fénytechnikával és a folyadékpótlást segítő ivókúttal ellátott pihenősarkunk pedig kényelmes befejezést biztosít egy jóleső edzést követően.

· Főoldal · Rólunk · Edzőink · Speedfitness · Órarend · Időpontfoglalás · Kapcsolat · Oldaltérkép · Terembérlés · Copyright © 2021 bcfitness.hu